Advanced search

Message boards : Webpage and Application Code Discussion : MYSQL Error (1064)[Watching interface]

Author Message
Michal Kindura
Send message
Joined: 28 Apr 13
Posts: 117
Combined Credit: 6,268,223
DNA@Home: 253,257
SubsetSum@Home: 1,127,118
Wildlife@Home: 4,887,848
Wildlife@Home Watched: 38,247,903s
Wildlife@Home Events: 12,091
Climate Tweets: 3
Images Observed: 1,819

            
Message 5592 - Posted: 9 Jul 2015, 21:02:54 UTC

I have a problem with 1 watching interface. The page

http://csgrid.org/csg/wildlife/watch.php?location=1&species=1
say:
MYSQL Error (1064): You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1, query: SELECT id, animal_id, watermarked_filename, start_time FROM video_2 v2 WHERE v2.id =


Its happened after I watch video #7828, misclicked event and I found my mistake after sending result. So, I go to review page, fix it and when I go back to the watch interface, I see it. I don't know if it is a cause of issue.

Other watch location and species works. I apologize if it's my fault.

Travis Desell
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 16 Jan 12
Posts: 1795
Combined Credit: 2,265,607
DNA@Home: 293,563
SubsetSum@Home: 349,212
Wildlife@Home: 1,622,832
Wildlife@Home Watched: 212,926s
Wildlife@Home Events: 51
Climate Tweets: 21
Images Observed: 710

              
Message 5595 - Posted: 9 Jul 2015, 23:00:11 UTC - in response to Message 5592.

I have a problem with 1 watching interface. The page

http://csgrid.org/csg/wildlife/watch.php?location=1&species=1
say:
MYSQL Error (1064): You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1, query: SELECT id, animal_id, watermarked_filename, start_time FROM video_2 v2 WHERE v2.id =


Its happened after I watch video #7828, misclicked event and I found my mistake after sending result. So, I go to review page, fix it and when I go back to the watch interface, I see it. I don't know if it is a cause of issue.

Other watch location and species works. I apologize if it's my fault.


Hmmm. This is an odd one. Did you not submit the video yet when you edited it in the review interface?

Michal Kindura
Send message
Joined: 28 Apr 13
Posts: 117
Combined Credit: 6,268,223
DNA@Home: 253,257
SubsetSum@Home: 1,127,118
Wildlife@Home: 4,887,848
Wildlife@Home Watched: 38,247,903s
Wildlife@Home Events: 12,091
Climate Tweets: 3
Images Observed: 1,819

            
Message 5596 - Posted: 10 Jul 2015, 0:01:31 UTC - in response to Message 5595.

Hmmm. This is an odd one. Did you not submit the video yet when you edited it in the review interface?

Did you mean at the same time? No, It's not possible. My "end user" review interface can't edit video which hasn't been sent successfully.

So, I can't found video which I am watching now. When I insert the ID, page say: Could not find any watched videos that match all the selected types. And when I submit result (in watching intf), watching interface is locked.

Maybe backgroud updates? I noticed that watching interface is continuously connected and save every changes from form.

Travis Desell
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 16 Jan 12
Posts: 1795
Combined Credit: 2,265,607
DNA@Home: 293,563
SubsetSum@Home: 349,212
Wildlife@Home: 1,622,832
Wildlife@Home Watched: 212,926s
Wildlife@Home Events: 51
Climate Tweets: 21
Images Observed: 710

              
Message 5644 - Posted: 14 Jul 2015, 20:57:46 UTC - in response to Message 5596.

Checking in the database it looks like something really weird happened. Could you try the species/location again? I think I put in a fix for it.

Michal Kindura
Send message
Joined: 28 Apr 13
Posts: 117
Combined Credit: 6,268,223
DNA@Home: 253,257
SubsetSum@Home: 1,127,118
Wildlife@Home: 4,887,848
Wildlife@Home Watched: 38,247,903s
Wildlife@Home Events: 12,091
Climate Tweets: 3
Images Observed: 1,819

            
Message 5647 - Posted: 14 Jul 2015, 21:23:54 UTC - in response to Message 5644.
Last modified: 14 Jul 2015, 21:24:16 UTC

Checking in the database it looks like something really weird happened. Could you try the species/location again? I think I put in a fix for it.

Thank you very much, now it works!

Another user had the same problem: http://csgrid.org/csg/forum_thread.php?id=2089

Travis Desell
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 16 Jan 12
Posts: 1795
Combined Credit: 2,265,607
DNA@Home: 293,563
SubsetSum@Home: 349,212
Wildlife@Home: 1,622,832
Wildlife@Home Watched: 212,926s
Wildlife@Home Events: 51
Climate Tweets: 21
Images Observed: 710

              
Message 5648 - Posted: 14 Jul 2015, 22:23:29 UTC - in response to Message 5647.

Checking in the database it looks like something really weird happened. Could you try the species/location again? I think I put in a fix for it.

Thank you very much, now it works!

Another user had the same problem: http://csgrid.org/csg/forum_thread.php?id=2089


Yup I saw. I sent him a message as well!


Post to thread

Message boards : Webpage and Application Code Discussion : MYSQL Error (1064)[Watching interface]