Advanced search

Message boards : Webpage and Application Code Discussion : Link Accounts = blank page

Author Message
utopia-i
Send message
Joined: 7 Sep 15
Posts: 2
Combined Credit: 879,509
DNA@Home: 103,463
SubsetSum@Home: 776,046
Wildlife@Home: 0
Wildlife@Home Watched: 0s
Wildlife@Home Events: 0
Climate Tweets: 2
Images Observed: 0

    
Message 5865 - Posted: 10 Sep 2015, 11:37:27 UTC
Last modified: 10 Sep 2015, 11:58:28 UTC

Hello, Im returning to do more WU crunching ..

Previously .. SubsetSum@Home 470,727.89

I can' t get this Link Accounts page to work

http://csgrid.org/csg/link_accounts.php

it returns a blank page with no options as if Im not known!

.. tried a different platform and browser and still the same result

Please help .

Thank you,

utopia-i
The Scottish Boinc Team

utopia-i
Send message
Joined: 7 Sep 15
Posts: 2
Combined Credit: 879,509
DNA@Home: 103,463
SubsetSum@Home: 776,046
Wildlife@Home: 0
Wildlife@Home Watched: 0s
Wildlife@Home Events: 0
Climate Tweets: 2
Images Observed: 0

    
Message 5881 - Posted: 15 Sep 2015, 18:44:39 UTC
Last modified: 15 Sep 2015, 18:45:12 UTC

any chance of some help please, thank you

Paul93
Send message
Joined: 26 Sep 15
Posts: 1
Combined Credit: 12,829
DNA@Home: 3,798
SubsetSum@Home: 9,031
Wildlife@Home: 0
Wildlife@Home Watched: 0s
Wildlife@Home Events: 0
Climate Tweets: 2
Images Observed: 0
Message 5948 - Posted: 25 Oct 2015, 10:05:36 UTC
Last modified: 25 Oct 2015, 10:06:00 UTC

I have the same problem! Can anyone help us?

WBT112
Send message
Joined: 25 Nov 16
Posts: 1
Combined Credit: 0
DNA@Home: 0
SubsetSum@Home: 0
Wildlife@Home: 0
Wildlife@Home Watched: 0s
Wildlife@Home Events: 0
Climate Tweets: 0
Images Observed: 0
Message 6747 - Posted: 9 Feb 2017, 9:46:31 UTC

Same here. No one seems to care.


Post to thread

Message boards : Webpage and Application Code Discussion : Link Accounts = blank page