Advanced search

Message boards : Cafe : Reporting offensive posts is broken

Author Message
fax
Send message
Joined: 31 Jul 15
Posts: 12
Combined Credit: 718,303
DNA@Home: 36,029
SubsetSum@Home: 254,190
Wildlife@Home: 428,083
Wildlife@Home Watched: 34,842s
Wildlife@Home Events: 5
Climate Tweets: 94
Images Observed: 10

            
Message 6469 - Posted: 18 Nov 2016, 9:04:49 UTC

Easy to reproduce - simply click on the small report icon at the bottom of an article. When you submit the report it will return an error.

Dr Who Fan
Avatar
Send message
Joined: 25 May 15
Posts: 17
Combined Credit: 1,282,824
DNA@Home: 14,404
SubsetSum@Home: 70,037
Wildlife@Home: 1,198,384
Wildlife@Home Watched: 0s
Wildlife@Home Events: 0
Climate Tweets: 0
Images Observed: 0

      
Message 6475 - Posted: 21 Nov 2016, 7:23:12 UTC - in response to Message 6469.

I have reported this MANY TIMES to Travis Desell (Volunteer moderator / Project administrator / Project developer / Project scientist) since I started at this project (May 2015) and NEVER got a reply and as you can see... it has NEVER been fixed!

Communication from ANY OF THE the Project administrator / Project developer / Project scientist is VERY LACKING (almost NON EXISTENT) at this project.

When we do hear from Travis, all we get is the same exuse that "he has been too busy with other things to reply to our messages........."
____________

Dirk Broer
Send message
Joined: 7 Aug 14
Posts: 48
Combined Credit: 4,551,599
DNA@Home: 285,955
SubsetSum@Home: 1,566,395
Wildlife@Home: 2,699,248
Wildlife@Home Watched: 0s
Wildlife@Home Events: 0
Climate Tweets: 229
Images Observed: 0

        
Message 6476 - Posted: 21 Nov 2016, 22:40:11 UTC

Warning: Creating default object from empty value in /projects/csg/html/inc/forum_email.inc on line 40
send email failed
____________

fax
Send message
Joined: 31 Jul 15
Posts: 12
Combined Credit: 718,303
DNA@Home: 36,029
SubsetSum@Home: 254,190
Wildlife@Home: 428,083
Wildlife@Home Watched: 34,842s
Wildlife@Home Events: 5
Climate Tweets: 94
Images Observed: 10

            
Message 6477 - Posted: 22 Nov 2016, 21:47:25 UTC
Last modified: 22 Nov 2016, 21:48:11 UTC

Oops, this thread should have gone to the webpage discussion subforum. I found the issue here and didn't pay attention. Not that it matters since the likelihood that anybody is going to do anything about it apparently is scant anyway.


Post to thread

Message boards : Cafe : Reporting offensive posts is broken