thread for webpage issues

log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : thread for webpage issues

1 · 2 · Next
Author Message
Travis Desell
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 8 Feb 10
Posts: 363
Credit: 262,678
RAC: 23
Message 391 - Posted: 5 Apr 2011, 23:05:34 UTC

Trying to just get all the webpage issues in a single spot so I can debug them easier. If you find any post them here.

Butteroven
Send message
Joined: 1 Jul 10
Posts: 12
Credit: 96,365
RAC: 0
Message 393 - Posted: 5 Apr 2011, 23:21:44 UTC - in response to Message 391.

I'll kick off with my favourite. Front page RSS feed!

XML Parsing Error: syntax error
Location: http://dnahome.cs.rpi.edu/dna/rss_main.php
Line Number 2, Column 1:Notice: Undefined variable: user in /export/www/dnahome/html/inc/forum_rss.inc on line 91

Travis Desell
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 8 Feb 10
Posts: 363
Credit: 262,678
RAC: 23
Message 396 - Posted: 6 Apr 2011, 2:32:23 UTC - in response to Message 393.

I'll kick off with my favourite. Front page RSS feed!
XML Parsing Error: syntax error
Location: http://dnahome.cs.rpi.edu/dna/rss_main.php
Line Number 2, Column 1:Notice: Undefined variable: user in /export/www/dnahome/html/inc/forum_rss.inc on line 91


Strange, it works fine for me. What browser are you using?

Tom_unoduetre
Send message
Joined: 1 Apr 11
Posts: 6
Credit: 1,282
RAC: 0
Message 398 - Posted: 6 Apr 2011, 7:40:15 UTC

The rss feed doesn´t work for me as well:

Notice: Use of undefined constant URL_BASE - assumed 'URL_BASE' in /export/www/dnahome/html/inc/util.inc on line 38
^

Both in Firefox 4 and IE 8 it doesn´t work.

ChertseyAl
Send message
Joined: 16 Oct 10
Posts: 38
Credit: 287,519
RAC: 1
Message 399 - Posted: 6 Apr 2011, 8:38:14 UTC - in response to Message 398.

The rss feed doesn´t work for me as well:

Notice: Use of undefined constant URL_BASE - assumed 'URL_BASE' in /export/www/dnahome/html/inc/util.inc on line 38
^

Both in Firefox 4 and IE 8 it doesn´t work.


Exactly the same here in Firefox 3.

Al.

Butteroven
Send message
Joined: 1 Jul 10
Posts: 12
Credit: 96,365
RAC: 0
Message 400 - Posted: 6 Apr 2011, 8:55:25 UTC - in response to Message 399.

Notice: Use of undefined constant URL_BASE - assumed 'URL_BASE' in /export/www/dnahome/html/inc/util.inc on line 38
^

Both in Firefox 4 and IE 8 it doesn´t work.


Exactly the same here in Firefox 3.

Al.


What they said. Firefox 3, and I'm getting the same errmsg now.

Pepo
Avatar
Send message
Joined: 30 Mar 11
Posts: 8
Credit: 0
RAC: 0
Message 404 - Posted: 6 Apr 2011, 17:43:12 UTC
Last modified: 6 Apr 2011, 17:44:13 UTC

Another issue (observed on Chrome). As long as some thread contains unread messages, I can see

Notice: Trying to get property of non-object in /export/www/dnahome/html/inc/forum.inc on line 267
at the top of page, between the thread's name +Post / Subscribe "buttons" and the main block with messages.

Looks like:
Message boards : Number crunching : thread for webpage issues

[ Post to thread ] [ Subscribe ]

Notice: Trying to get property of non-object in /export/www/dnahome/html/inc/forum.inc on line 267
----------------------------------------------------------
Author | Message


Peter

Pepo
Avatar
Send message
Joined: 30 Mar 11
Posts: 8
Credit: 0
RAC: 0
Message 405 - Posted: 6 Apr 2011, 17:45:03 UTC

And let's not forget the avatar upload problem.

Peter

Pepo
Avatar
Send message
Joined: 30 Mar 11
Posts: 8
Credit: 0
RAC: 0
Message 407 - Posted: 6 Apr 2011, 17:53:08 UTC

On Account and Profile pages:

Notice: Undefined property: stdClass::$friends in /export/www/dnahome/html/inc/user.inc on line 361


Peter

Tom_unoduetre
Send message
Joined: 1 Apr 11
Posts: 6
Credit: 1,282
RAC: 0
Message 420 - Posted: 11 Apr 2011, 8:07:59 UTC

I still have an issue with the RSS feed. This prevents also other stat sites to show your news properly.

robertmiles
Send message
Joined: 18 Apr 11
Posts: 19
Credit: 29,681
RAC: 10
Message 450 - Posted: 18 Apr 2011, 19:18:45 UTC

I'm getting this error message at the top of this thread under IE8, but just the first 5 characters of it before I click on it:

Notice: Trying to get property of non-object in /export/www/dnahome/html/inc/forum.inc on line 26

robertmiles
Send message
Joined: 18 Apr 11
Posts: 19
Credit: 29,681
RAC: 10
Message 465 - Posted: 23 Apr 2011, 14:33:30 UTC

On the DNA@Home Message boards web page
(http://dnahome.cs.rpi.edu/dna/forum_index.php),
I get these messages at the start of the Subscribed
threads section:

Warning: Missing argument 2 for start_forum_table(), called in /export/www/dnahome/html/inc/forum.inc on line 1108 and defined in /export/www/dnahome/html/inc/forum.inc on line 198 Notice: Undefined variable: extra in /export/www/dnahome/html/inc/forum.inc on line 201

Viewing with IE8.

Profile JohnMD
Avatar
Send message
Joined: 3 Apr 11
Posts: 7
Credit: 40,300
RAC: 4
Message 479 - Posted: 1 May 2011, 20:18:18 UTC

Project status

Server software version: 23326M / 1 May 2011 | 20:11:25 UTC

The date/time shown seems to be 'current time'.
I would rather see the time at which the status information was current.

Pepo
Avatar
Send message
Joined: 30 Mar 11
Posts: 8
Credit: 0
RAC: 0
Message 519 - Posted: 2 May 2011, 23:55:50 UTC - in response to Message 405.

And let's not forget the avatar upload problem.

Some of the webpage issues (avatar upload, threads with unread messages) seem to be already solved. Some still not.

Peter

Pepo
Avatar
Send message
Joined: 30 Mar 11
Posts: 8
Credit: 0
RAC: 0
Message 520 - Posted: 2 May 2011, 23:55:54 UTC - in response to Message 405.

And let's not forget the avatar upload problem.

Some of the webpage issues (avatar upload, threads with unread messages) seem to be already solved. Some still not.

Peter

KWSN Checklist
Avatar
Send message
Joined: 11 May 10
Posts: 15
Credit: 135,034
RAC: 0
Message 639 - Posted: 7 May 2011, 13:01:16 UTC
Last modified: 7 May 2011, 13:06:51 UTC

Notice: Undefined property: stdClass::$friends in /export/www/dnahome/html/inc/user.inc on line 360

http://dnahome.cs.rpi.edu/dna/show_user.php?userid=1 Still at top right of page, Firefox 3.6.17 .

Travis Desell
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 8 Feb 10
Posts: 363
Credit: 262,678
RAC: 23
Message 658 - Posted: 8 May 2011, 6:28:10 UTC - in response to Message 639.

Notice: Undefined property: stdClass::$friends in /export/www/dnahome/html/inc/user.inc on line 360

http://dnahome.cs.rpi.edu/dna/show_user.php?userid=1 Still at top right of page, Firefox 3.6.17 .


It's probably because I have no friends.

/foreveralone.

:P

Profile Neil Polson
Avatar
Send message
Joined: 8 May 11
Posts: 2
Credit: 56,856
RAC: 0
Message 669 - Posted: 8 May 2011, 14:19:27 UTC

User of the day hasn't changed since February.

Travis Desell
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 8 Feb 10
Posts: 363
Credit: 262,678
RAC: 23
Message 672 - Posted: 8 May 2011, 15:27:51 UTC - in response to Message 669.

User of the day hasn't changed since February.


Just had to screen some profiles. :)

zombie67 [MM]
Avatar
Send message
Joined: 25 Apr 10
Posts: 34
Credit: 1,012,863
RAC: 0
Message 673 - Posted: 8 May 2011, 15:40:49 UTC

Can the stats export frequency please be increased to every 6 hours (4 times per day)?
____________
Dublin, CA
Team SETI.USA

1 · 2 · Next
Post to thread

Message boards : Number crunching : thread for webpage issues


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2014 Travis Desell, Lee Newberg, Malik Magdon-Ismail and Boleslaw K. Szymanski